bio•logisch op de kaart

Restaurants willen graag met biologische streekproducten werken. 
Maar hoe kom je aan die mooie producten? Waar zitten die producenten? Wat kunnen ze leveren? Welke producten zijn geschikt? Hoe verzorg je de distributie efficiënt? Tegen welke prijs? Hoe vertel je het aan je klanten? 

Nicole Herink begeleidt als ontwerper binnen het Bio-logisch op de kaart-team restaurants bij deze zoektocht. Wij kennen de producenten. En weten wat ze bieden. Bijzondere kwaliteitsproducten. Met smaak, en een verhaal. 

©Marcel van der Bergh 2008

samenwerking

Bio-logisch op de kaart

Wat biedt het team?

  • informatie en kennis over bijzondere seizoensproducten 
  • onderzoek naar verbeterpunten huidige menukaart qua verduurzaming / kosten / seizoensplanning
  • leggen van contacten met producenten 
  • organiseren van de logistiek en levering van de producten 
  • ontwikkelen van een nieuwe menukaart
  • inspiratie tav foodconcept / fooddesign 
  • ontwikkelen van smaakkaart of smaakgids